فراخوان خانواده‌های اسرای صهیونیست برای تظاهرات علیه نتانیاهو بیانیه جلیلی پس از راهیابی به دور دوم انتخابات ریاست‌جمهوری  لاپید: مذاکرات برای سرنگونی نتانیاهو در جریان است حمله به سفارت رژیم صهیونیستی در صربستان | یک افسر پلیس زخمی و مهاجم کشته شد «مذاکرات آتش‌بس»؛ محور گفت‌وگوی تلفنی رئیس اطلاعات مصر و هنیه زمان مناظره‌ها و برنامه‌های تبلیغاتی دور دوم انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ مشخص شد+ جدول دیدار روسای استانی ستاد‌های انتخابات کاندیداهای ریاست جمهوری با رئیس ستاد انتخابات خراسان رضوی حمله هوایی آمریکا و انگلیس به فرودگاه «الحدیده» یمن (۹ تیر ۱۴۰۳) کمین مهلک مبارزان قسام برای نظامیان صهیونیست در «الشجاعیه» انفجار مهیب در انبار موشک و تسلیحات نیرو‌های اوکراینی بحرین خواستار آتش‌بس در مرز لبنان و فلسطین اشغالی شد حزب‌الله لبنان ۲ جنگ‌افزار صهیونیستی را منهدم کرد اتحادیه عرب دیگر حزب الله لبنان را گروه تروریستی نمی داند قدردانی مخبر از حضور آگاهانه ملت بصیر ایران در انتخابات اتحادیه اروپا توسعه شهرک‌سازی در فلسطین اشغالی را محکوم کرد اذعان فرمانده صهیونیست به توان بالای حماس در رفح شیلی هم به پرونده شکایت آفریقای جنوبی از تل‌آویو پیوست کاخ سفید: بایدن بیش از حد برای مناظره آماده بود! آیا کسانی که در انتخابات ۸ تیر شرکت نکردند، می‌توانند در دور دوم رای دهند؟ واکنش مصطفی پورمحمدی به نتایج انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳
سرخط خبرها

اظهارات تازه بایدن درباره افغانستان | هفته‌ای ۳۰۰ میلیون دلار خرج افغانستان می‌شد

  • کد خبر: ۹۱۹۳۰
  • ۲۲ آذر ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۳
اظهارات تازه بایدن درباره افغانستان | هفته‌ای ۳۰۰ میلیون دلار خرج افغانستان می‌شد
رئیس جمهوری آمریکا با طرح این ادعا که "از همان ابتدا" با جنگ افغانستان مخالف بوده، ‌گفت: هیچکس نیامد به من راهی برای اینکه چطور بدون آسیب دیدن هیچ فردی از افغانستان خارج شویم، نشان دهد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا در مصاحبه ای با ریتا بریور، خبرنگار شبکه سی.بی.اس نیوز به سراغ مساله جنگ افغانستان رفته و ادعا کرد که از همان ابتدا با جنگ افغانستان مخالف بوده و از مسئولیتش در قبال خروج فاجعه بار آمریکا از افغانستان شانه خالی کرد.

بایدن اظهار کرد:‌ در ارتباط با افغانستان من از همان ابتدا با جنگ در افغانستان مخالف بودم. ما برای مدت ۲۰ سال هفته ای ۳۰۰ میلیون دلار هزینه در افغانستان صرف کردیم.

به گزارش فاکس نیوز، جو بایدن در این مصاحبه با رد انتقادها از نحوه مدیریت دولتش در قبال اجرای برنامه خروج آمریکا از افغانستان اظهار کرد: همه بر میگردند می گویند، شما می توانستید بدون اینکه کسی آسیب ببیند از افغانستان خارج شوید. اما هیچکس نیامد به من راهی برای این که این خروج بدون آسیب وارد شدن به فردی اجرا شود نشان دهد.

بایدن در سال ۲۰۱۹ هم اظهارات مشابهی را در یک مصاحبه با گروه رسانه ای Hampshire's Seacoast مطرح ساخته و گفته بود: من همان طور که بارها مشخص شده، کسی هستم که عقیده داشتم ما نباید وارد افغانستان شویم.

با این حال بایدن در زمان حمله آمریکا به افغانستان در حالی که در مجلس سنای کشورش سناتور بود، مخالفتی با این حمله نکرد.

همچنین بایدن پیشتر چند بار روی مخالفتش با برنامه "افزایش نیرو" که از سوی دولت باراک اوباما رئیس جمهوری اسبق آمریکا در افغانستان در سال ۲۰۰۹ مطرح شد مانور داده است؛ دولتی که بایدن در آن معاون رئیس جمهور بود. با این حال آن مخالفت به این معنی نیست که بایدن "از همان ابتدا مخالف جنگ افغانستان " بوده است.

بایدن همچنین در انتقاداتی که از مدیریت دولتش بر نحوه خروج از افغانستان مطرح شده تحریف وارد کرد. منتقدان این رئیس‌جمهور آمریکا از او نه به‌خاطر کوتاهی در اجرای این برنامه "بدون صدمه دیدن فردی" بلکه به خاطر زیر پا گذاشتن قولش مبنی بر اینکه آمریکایی‌ها را در افغانستان جا نگذارد و موارد دیگر، انتقاد می‌کنند.

بایدن در مصاحبه ای در ۱۶ اوت به جرج استفانوپولوس مجری ای.بی.سی نیوز گفته بود: اگر فردی از شهروندان آمریکایی در افغانستان جا بماند، ما همچنان می‌مانیم تا همه آنها را خارج سازیم.

اما بایدن در ۳۱ اوت یعنی ۱۵ روز بعد در یک سخنرانی به مناسبت پایان جنگ آمریکا در افغانستان اذعان کرد به این که "حدود ۱۰۰ تا ۲۰۰ آمریکایی در افغانستان باقی مانده اند در حالی که برخی از آنها خواهان خروج از این کشور هستند."

ژنرال ویلیام "جری" بویکین، از مقام های دفاعی دوره جورج بوش در مصاحبه‌ای با فاکس نیوز گفت: «آنچه واقعاً دردسرساز و تقریباً ترسناک است دانستن این است که ما فرماندهی داریم که ضرورت بازگرداندن آمریکایی‌ها را به خانه نمی‌بیند. این یک رفتار دیرینه است، نه فقط در مورد ارتش، بلکه برای آمریکا.»

این در حالی است که بعد از اجرای خروج آمریکا از افغانستان چندین تن از فرماندهان نظامی بازنشسته ارتش این کشور، خواستار استعفای مقامات ارشد نظامی و دیپلماتیک دولت بایدن از جمله مارک میلی،‌ رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا، لوید آستین، وزیر دفاع و آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه دولت بایدن و همچنین جیک سالیوان مشاور امنیت ملی این دولت شده بودند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->